Over mij

Wijtze Tjoelker

Welkom op de website van Wijtze Tjoelker. Na jaren voor allerlei websites en visbladen te hebben geschreven, there is het tijd geworden om een eigen website te starten en te onderhouden. De meesten onder ons kiezen voor een Facebookpagina, remedy maar dat is niet aan mij besteed.

De website gaat over mijzelf en soms over anderen. In principe niet over mijn werk of privébeslommeringen, ed maar over wat mij bezig houd binnen mijn sportvisserij. Gepassioneerd, analyserend, maar vooral genietend van de momenten die mij in dit leven gegeven zijn. Hoe lang of hoe kort deze is, weet ik gelukkig niet. Wat ik wel weet is dat je elk moment moet pakken en het vooral moet beleven. Herkansingen zijn er niet.

Ik hoop lezers te inspireren en inzicht te geven in  hoe ik in mijn visserij sta en beleef. Sinds begin jaren tachtig ben ik definitief besmet met het visvirus en heb gelukkig de verschillende ontwikkelingen allemaal van dichtbij mee mogen maken. Het heeft mij gemaakt wie ik – als sportvisser – ben. Tegenwoordig niet zo fanatiek meer als vroeger, maar de beleving is nog altijd hetzelfde gebleven. Oordeel zelf.

Veel leesplezier!

Wijtze Tjoelker

Nieuwste blogbericht

  • 02-27-2019
    26 Januari 2019
    Na de afsluitende karpersessie in november 2018, heb ik maar even het vissen op een laag pitje gezet. Ik moet eerlijk bekennen dat het...